GBG Logo
  • en

Favoriter från musikalen Mamma Mia på Stora Scenen

”Donna & the Dynamos” kommer att bjuda på favoriter från succémusikalen Mamma Mia i Frihamnen på Stora Scenen i Frihamnen 19.00-20.00.

Hamnstoppet för Volvo Ocean Race i Göteborg är en folkfest som bjuder på mycket mer än spektakulär segling. Ikväll kliver Donna & the Dynamos upp på stora scenen i Frihamnspiren för att framföra favoritnummer från Mamma Mia.

Trion består av Gunilla Backman, Sussie Eriksson och Charlotte Strandberg som var en del av ensemblen när den populära musikalen framfördes i Stockholm 2005–2007.

– Vi är jätteglada att Donna & the Dynamos blir en del av evenemanget. ABBA:s musik satte Sverige på kartan och Volvo Ocean Race är ett internationellt evenemang som har fans världen över. Vi hoppas att många vill komma till Race Village och göra konserten till en härlig fest, säger Anna Mjörnvik, Eventansvarig på Göteborg & Co för Volvo Ocean Race Göteborg.

Precis som under målgången av Volvo Ocean Race i Göteborg 2015 ligger  evenemangsområdet, eller ”Race Village” som det kallas,  på Frihamnspiren, där också tävlingsbåtarna  ligger förtöjda när de är i Göteborg. Evenemangets program innehåller flera sportliga höjdpunkter men också musik, underhållning och aktiviteter för stora & små.


Publicerat för 6 månader sedan